job job job  job        jobjob job  job

Tag: اقامت در آلمان

تبعیض در آلمان

یک دانشجوی آلمانی در شهر اسن essen ابتکار جالبی زده است. او پرسش هایی را برای 709 نفر نماینده مجلس شهر برلین با دو نام مختلف فرستاده است، یکی پائول اشمیت و دیگری مورات ایلماز.

نام مورات الماز القاء می کرد که او یک ترک مهاجر است.

نتیجه خیلی جالب بود. مورات ایلماز به مراتب کمتر پاسخ گرفته و آنهایی هم که پاسخ داده اند کوتاه تر و بی حوصله تر از پاسخ هایی بوده که نام پائول اشمیت گرفته است. تبعیض بر اساس نام افراد، نتیجه روشنی است که از این آزمایش حاصل می شود. یعنی آلمانی ها به خارجی هایی که شهروند آلمان شده اند همچنان اهمیتی نمی دهند

سی نکته درباره تحصیل و کار در آلمان

تحصیل و کار در آلمان

۱. تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان است.

۲. مدارک دانشگاه آزاد در آلمان معتبر شناخته میشوند و به مانند دانشگاه سراسری ارزیابی میشوند.

۳. رشته های انگلیسی زبان الزاما پولی نیستند.

۴. حداقل مدرک زبان جهت اقدام به پذیرش مشروط (برای رشته های آلمانی زبان) مدرک B1 است.

۵. حداقل مدرک زبان برای رشته های انگلیسی IELTS 6.5 است. ( برای برخی از دانشگاه ها آیلتس 6 کفایت میکند.)

۶. برخی از دانشگاه ها در آلمان دوره ی زبان رایگان ارائه میدهند و برخی برای 6 ماه دوره ی زبان مبلغی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ یورو دریافت میکنند.

۷. در آلمان آزادی تحصیل وجود داشته و شما طبق قوانین میتوانید هر زمان تغییر رشته داده و محل تحصیلتان را عوض کنید.

۸. پس از تحصیل در دوره ی زبان، دانشجو حق دارد برای هر دانشگاهی که تمایل دارد درخواست بدهد.

۹. به منظور ارائه ی درخواست ویزا حتما میبایستی مبلغ ۸۰۰۰ یورو و یا نامه ی تامین مالی از آلمان داشته باشید.

۱۰. نامه ی تامین مالی را تنها یک شهروند قانونی آلمان میتواند با مراجعه به اداره ی خارجی ها تقاضا کند.

۱۱. برای صدور نامه ی تامین مالی میبایستی کلیه ی اوراق هویتی و درآمدی/مالیاتی به همراه فرد مورد نظر باشد.

۱۲. برای سال دوم اقامت در آلمان، دانشجو این امکان را خواهد داشت تا با ارائه ی قرارداد کار (کار ساده ی دانشجویی) ویزای خود را تمدید کند. در اینجا دیگر نیازی به ارائه ۸۰۰۰ یورو نمی باشد.

۱۳. تمامی دانشجویان در آلمان اجازه کار خواهند داشت. (۸۰ ساعت در ماه)

۱۴. حقوق “میانگین” کار دانشجویی ساعتی ۷ یورو است.

۱۵. به منظور تغییر رشته در مقطع فوق لیسانس در آلمان و یا اخذ پذیرشی غیرمرتبط با تحصیلات پیشینتان، میتوانید با شرکت در کنکور همان رشته ی مورد علاقه تان که در آلمان میخواهید تحصیل کنید، موجبات توجیه علمی انتخاب رشته ی جدید خود را برای دانشگاه و سفارت فراهم آورید.

دنباله نوشتار


Reportage
Iran
notruf

     job