job job job  job        jobjob job  job

Tag: ادامه تحصیل در آلمان

ادامه تحصیل در آلمان

ادامه تحصیل در آلمان

سؤالهای متداول دانشجویان در باره زندگی و تحصیل در آلمان
برای شروع چه کار بکنم؟

برای شروع نیاز به کسب اطلاع کافی و وافی در درباره:

شرایط پذیرش, سطح معلومات زبان و طبیعتاً اطلاعات درباره تمام مسائل مربوط به روادید و قوانین اقامت، را باید بدست آورید.

آیا باید مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟ بله. ارائه مدرک زبان آلمانی مخصوصا به سفارت برای صدور ویزا اجباری می باشد. به جز در موردی که یک رشته بین المللی را در دانشگاه انتخاب کرده اید که در این صورت باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید. مدرک زبان آلمان یرا نیز باید از موسسه کوته آلمان و یا OKF اتریش بگیرید دنباله نوشتار

اخذ پذیرش مهندسی در آلمان

PAZIRESH GERMANY

توجه: در حال حاضر پذیرشی انجام نمی شود لطفا سوال نپرسید. سپاسگزاریم

 

شرایط ادامه تحصیل در آلمان در رشته های مهندسی در رشته های برق، مکانیک، عمران، اینفورماتیک، کامپیوتر ساینس هستند .

1- شرایط پذیرش پذیرش به شرح زیر می باشد.

2- داشتن دیپلم پیش دانشگاهی با معدل خوب برای اخذ لیسانس

3- داشتن مدرک لیسانس برای اخذ فوق لیسانس

توضیح: کسانی که مدرک لیسانس یا فوق دارند دوباره می تواند یک لیسانس یا فوق لیسانس دیگر در آلمان بگیرند اما برای لیسانس تنها مدرک پیش دانشگاهی و برای ارشد یا مستر فقط لیسانس آنها اهمیت دارد. (مدارک به آلمانی ترجمه شده باشد)

4- داشتن مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی معتبر

اکر دارای مدرک آلمانی هستید هزینه اخذ پذیرش ارزان تر است.

 

 

تحصیل در آلمان

تحصیل آلمان

در آلمان حدود 300 دانشگاه و به همين تعداد دانشکده های فنی ، مدارس عالی تخصصی و آکادمی های هنر وجود دارد.
دانشگاه ها به چند دسته تقسيم می شوند:
موسسه آموزش عالی فنی با تاکيد بيشتر بر فعاليت علمی (fachhochschule)
دانشگاه با تاکيد بيشتر بر علوم نظری (Universitaet)
دانشکده يا آکادمی موزيک و هنر (Musik und Kunsthochschule)
دانشکده تربيت بدني (Sporthochschule)
در دانشگاه های آلمان در مقطع فوق لیسانس تدريس به زبان آلمانی و همچنین انگلیسی است. بنابراين قبل از اقدام برای اخذ پذيرش بايد زبان آلمانی و یا بر حسب مورد انگلیسی بياموزند. دنباله نوشتار


Iran
notruf

     job