job job job job  job                                  jobjob

سفارت آلمان در ایران

سفارت آلمان در ایران

 

برای ورود به سامانه روی عکس کلیک کنید.

 

نکات مهم درباره وقت سفارت آلمان

وقت برای ارائه درخواست ویزا فقط از طریق سیستم جدید آن-لاین امکان پذیر است. از طریق تلفن و یا پست الکترونیک وقت داده نمی شود! لطفا فقط در صورتی در سیستم ثبت نام فرمایید که مطمئن هستید می توانید در موعد مقرر درخواست خود را ارائه نمائید. لطفا فرم ها را با دقت تکمیل نمایید! حتی کوچیکترین اشتباه در شماره گذرنامه ویا نام و نام خانوادگی وارد شده موجب می شود تا به شما اجازه ورود به بخش ویزا داده نشود. استثنا وجود ندارد. این امر برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی بوده و سفارت در این رابطه هیچ گونه استثنایی را نمی پذیرد.
چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تائیده های جعلی نمایید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده وشما برای مدت طولانی از دریافت وقت محروم خواهید شد. این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاهمی نما یید.
بنا به گفته تعداد کثیری از متقاضیان، شرکتهای بیمه مدعی گرفتن وقت در قبال دریافت وجه می باشند در صورتیکه رسید تعیین وقت ارسال شده برای آنان جعلی می باشد.
به هیچ وجه وقت خود را از طریق شخص ثالث تعیین نفرمایید زیرا تبعات این سوء استفاده متوجه شخص شما خواهد بود.
از طریق لینک زیر می توانید در سیستم تعیین وقت سفارت در خواست وقت مصاحبه نمایید:

سیستم تعیین وقت آن-لاین

برای هر متقاضی باید وقت جداگانه تعیین گردد
استثناء :‌ کودکان زیر ۱۶ سال که به همراه والدین سفر می کنند احتیاج به تعیین وقت ندارند، اما توجه داشته باشید که حضور آنها در روز مصاحبه الزامی می باشد. (همسران و فرزندان خردسال اتباع آلمانی و شهروندان اتحادیه اروپا که در ایران زندگی می کنند برای درخواست ویزای شنگن نیاز به تعیین وقت ندارند. آنها با نشان دادن گذرنامه خود و مدارک لازم اجازه ورود می یابند)
جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی، هر شخص فقط قادر به گرفتن یک وقت می باشد. گرفتن وقت مجدد تنها پس از گذشت سه ماه امکان پذیر است. در صورت عدم مراجعه در موعد مقرر، سفارت این حق را برای خود محفوظ می دارد که سیستم وقت را بمدت شش ماه برای شما مسدود نماید
لطفا چنانچه نمی توانید در روز تعیین شده مراجعه نمائید، حتما یک هفته قبل نسبت به ابطال وقت اقدام نمایید. فقط در این صورت امکان گرفتن وقت جدید برای شما میسر میگردد
(توجه: ابطال وقت تنها برای وقتهایی که در ماه اکتبر و بعد از آن رزرو شده باشند امکان پذیر است)
چنانچه در روز مصاحبه مدارک را بصورت کامل به همراه نداشته باشید،درخواست شما عودت داده خواهد شد
به همین خاطر قبل از مراجعه، برگه های راهنمای صدور ویزا، موجود در سایت اینترنتی سفارت را بدقت مطالعه نمایید
درمرحله‌ء بعدی لطفا با توجه به نوع ویزای درخواستی گزینه صحیح را انتخاب کرده و اقدام به تعیین وقت نمایید
شما می توانید یکی گزینه های زیر را انتخاب نمایید
ویزای شنگن بعنوان مثال: سفرهای تجاری, بازدید ازبستگان و آشنایان و بازدید از نمایشگاه و کنگره
اقامت بلند مدت بعنوان مثال: الحاق به خانواده, تحصیل و یا کار در آلمان
Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*








2 پاسخ برای“سفارت آلمان در ایران

  1. Roy khalessi گفت:

    Mein Vater ist seit zwei Monate pflegebedürftig und ist ganz alleine. Alle drei Kinder sind in Deutschland und hat keine andere im Iran. Er war vor drei Monate in Deutschland und hat ein und halb Jahr Visum. Wie ich gehört habe , muss alle sechs Monate drei Monate in Deutschland Aufenthalt haben. Aber weil er nicht mehr machen kann, bin ich( seine tochter) im Iran bis 20 April und möchte ich ihn mit nach Deutschland nehme. Ich wollte wissen, wie ich es machen kann.
    Ich bedanke mich für die Antwort und ihre Hilfe.
    Mit freundlichem grüsse.
    Khalesdi
    Roya khalessis

  2. با عرض پوزش شمارمو اشتباه زدم، ۰۰۹۸۹۱۲۹۱۵۳۶۲۷ ،من زمانم خیلی کمه لطف میکنید منو راهنمائی بفرمائید. متشکر


بازگشت به بالا


output_nrpmHy
output_nrpmHy
Iran
Reportage
Iran
Iran
output_nrpmHy
output_nrpmHy
Iran
Iran
Greenmatech
Iran
notruf

     job