job job job job job  job           jobjob    

مهاجرت به کشور هلند از طریق کار

holland

کار در هلند ( کار در کشور هلند ، کاریابی در کشور هلند ، چگونگی کار پیدا کردن در کشور هلند):

ویزای کار درکشور هلند به چندین شیوه اخذ می گردد یکی از شیوه های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور هلند یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکتی معتبردر کشور هلند است اخذ نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد (موسسه حقوقی ملک پور در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور هلند به شما مشاوره حقوقی رایگان خواهد داد.) از دیگر شرایط مورد نیاز جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که نخست ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود در صورتی که فرد مد نظر یافت نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. یافتن کار فرما در اروپا شرایط ویژه ای دارد که در ادامه مطالب به صورت مفصل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام فرد متقاضی، حقوقی را لحاظ نماید که کل هزینه های فرد و خانواده آن را شامل شود. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج فرد مهاجر کافی است یا خیر؟

در نتیجه همانگونه که عنایت فرمودید اخذ ویزای کار هلند در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد و اصولا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی کشورهلند باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی درخواست ویزای کار نماید. در اصطلاح فرد کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است . دقت نمایید اشخاص کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، نخست از شخص سوال کنید تا کنون از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور نمایید بسیاری از این دفاتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران فراتر نگذارده اند . موسسه حقوقی ملک پور تحت نظارت مستقیم جناب دکتر امیر محمد ملک پور وکیل پایه یک دادگستری اداره میشود ایشان صرف نظر از این که در حال تحصیل در زمینه دکتری حقوق در یکی از بهترین دانشگاه های دنیا هستند (مدرک پذیرش دکترای ایشان در گالری موجود است ) در ضمن جناب دکتر ملک پور شخصا به ۳ قاره جهان سفر داشته اند ونسبت به بسیاری از کشورهای دنیا از نزدیک آشنایی کامل دارند. به خاطرداشته باشید اخذ دعوتنامه کاری امری آسان نیست که چند فرد بیسواد و بی تجربه در آن به شما مطلب بیاموزند.

چنانچه مایل هستید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به سادگی مقدور میباشد.

یک راه دیگر جهت اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در بعضی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد .

پروسه این ویزا در بیشتر کشورها خیلی زمانبر میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است .

در رابطه با کشور هلند و کار در آن سوالات بسیاری از ما پرسیده میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع نماییم و شما میتوانید در خصوص چگونگی کار در هلند از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخگو هستیم البته چنانچه بضاعت علمی یاری کند. آخرین نکته ای که در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در کشور هلند به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در هلند کمی دشوار است اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از این طرق این است که ما بتوانیم در کشور هلند کار فرما را یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور هلند شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را تقاضا نماییم یا صبر کنیم زمانی که فارغ التحصیل شدیم از کارفرما در کشور هلند درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور هلند فرد چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مد نظر خود را یافته و آن را تا پس از پایان تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. در هر حال راههای دیگری نیز برای ورود به کشور هلند نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد. شما میتوانید هر گونه سوال خود در زمینه موضوع مهاجرت را از موسسه حقوقی ملک پور سوال بفرمایید. از این که صفحات ما را با شکیبایی مطالعه نموده اید یک دنیا سپاس گذاریم .

برگرفت > ملکپور

Share

output_nrpmHy

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*








2 پاسخ برای“مهاجرت به کشور هلند از طریق کار

  1. آرش کرد زگنه گفت:

    درود برشما لیسانس مکانیکم۴۲ساله و در زمینه های مهندسی معکوس و طراحی و ساخت و بازرسی قطعات صنعتی تخصص دارم و ۱۷سال سابقه در نیروگاهها و سد ها و ملی حفاری و لوله سازی و شرکت نفت مناطق نفت خیز و پتروشیمی(حدود15000قطعه بوده) رو دارم از افخاراتم طراحی و ساخت ایمپلرها و انواع گیربکسها حتی چرخدنده مخروطی مارپیچ که سخت ترینه و مته های حفاری و…که نصب و تایید شده اند و آشنایی کامل با تمامی استانداردهای
    ASTM,DIN,ISO,UNS,AISI,ANSI,
    API,ASME,BS,AWS,ESAB,MSS لطفا برای اقامت در اروپا یا کاندا امریکا راهنمایی بفرماییدضمنا دو برادرم مقیم آلمان هستن

    Hello
    I am forty two years old and I am a Mechanic Engineer. I have been an expert in different fields such as Reverse Engineering, Design, Fabrication and Inspection of industrial segments.
    I have worked in power stations, dams, in National Iranian Drilling Company (NIDC), pipe_making, National Iranian Oil Company and Petrochemical (around 15000 segments).
    I also am proud due to my design and fabricating Aymplrs and various gearboxes, even spiral bevel gears which is the most complicated one and so the drillings. All of them have been installed and confirmed.
    I know the whole standards completely as below :
    ASTM,DIN,ISO,UNS,AISI,ANSI,
    API,ASME,BS,AWS,ESAB,MSS.
    Please do me a favor, guide (direct) me how I can get the residence in Europe or Canada.
    I sould mention that I have two brothers who have got the residence in Germany.
    Thanks in advance.

  2. Ehsan ghazi گفت:

    با سلام من به همراه دوستم که یه خانم متاهل هستن به علت داشتن رابطه و شکایتی که از طرف همسر ایشون شده مجبور به فرار به یکی از شهرستانها شده و مخفی شده ایم میخواستم بدونم آیا امکانش هست ما به کمک وکیل پناهنده کشوری شویم ما خیلی نمیتونیم اینجا بمونیم ما تمام مدارک موجود که این مسائل رو ثابت کنه داریم


بازگشت به بالا


output_nrpmHy
output_nrpmHy
Iran
Reportage
Iran
Iran
Iran
Greenmatech
Iran
notruf

     job