job job job job job  job           jobjob    

شرایط و مدارک لازم جهت تحصیل در آلمان

Important-Documents-required-to-apply-to-US-Universities

وبسایت فارسی زبان اونی اسیست برگرفتی از اونی اسیست آلمان، اطلاعات مفیدی در خصوص نحوه آغاز تحصیل و پذیرش در آلمان ارائه می دهد. در مطلبی این وبسایت مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در آلمان را لیست کرده است.

الف) مدارک لازم برای دوره ی کالج (برای آن دسته از متقاضیانی که قبل از تاریخ 11.دی.1389 مدرک پیش دانشگاهی خود را اخذ نموده اند.)

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. گواهی سازمان سنجش مبنی بر قبولی در دانشگاه سراسری و یا
3/1. اشتغال به تحصیل و ریز نمرات دو ترم دانشگاه آزاد (دست کم گذراندن 28 واحد الزامیست)
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک B1)
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

ب) مدارک لازم برای دوره ی کالج (برای آن دسته از متقاضیانی که بعد از تاریخ 11.دی.1389 مدرک پیش دانشگاهی خود را اخذ نموده اند.)

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
4. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

پ) مدارک لازم برای ورود به دوره ی لیسانس اما مشروط به گذراندن دوره ی زبان پیشرفته DSH

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. اشتغال به تحصیل و ریز نمرات دو ترم دانشگاه سراسری (دست کم گذراندن 28 واحد الزامیست)
3/1. دانشنامه ی کاردانی یکی از دانشگاه های ایران (منجمله دانشگاه علمی-کاربردی بدون کنکور*)
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان B1)
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

ت) مدارک لازم برای ورود مستقیم به دوره ی لیسانس

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. اشتغال به تحصیل و ریز نمرات دو ترم دانشگاه سراسری (دست کم گذراندن 28 واحد الزامیست)
3/1. دانشنامه ی کاردانی یکی از دانشگاه های ایران (منجمله دانشگاه علمی-کاربردی بدون کنکور)
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان TestDaf 4 و یا C1)
4/1. برای رشته های انگلیسی مدرک آیلتس 6.5 یا معادل آن
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

ث) مدارک لازم برای ورود به دوره ی فوق لیسانس اما مشروط به گذراندن دوره ی زبان پیشرفته DSH

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. دانشنامه فوق لیسانس و ریز نمرات آن
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان B1)
5. معرفی نامه از دو استاد (برای برخی از رشته ها بنا به تصمیم دانشگاه آلمان الزامیست)
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

ج) مدارک لازم برای ورود مستقیم به دوره ی فوق لیسانس

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. دانشنامه لیسانس و ریز نمرات آن
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان TestDaf 4 و یا C1)
4/1. برای رشته های انگلیسی مدرک آیلتس 6.5 یا معادل آن
5. معرفی نامه از دو استاد (برای برخی از رشته ها بنا به تصمیم دانشگاه آلمان الزامیست)
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی/هنری (در صورت موجود بودن، الزامی نمیباشد)

چ) مدارک لازم برای ی دکترا

1. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن
2. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3. دانشنامه لیسانس و ریز نمرات آن
4. دانشنامه فوق لیسانس و ریز نمرات آن
5. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان TestDaf 4 و یا C1)
5/1. برای گذراندن دوره به انگلیسی، مدرک آیلتس 6.5 یا معادل آن
6. معرفی نامه از دو استاد (الزامیست)
7. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (در صورت موجود بودن مفید است)
8. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی-پژوهشی/هنری (در صورت موجود بودن مفید است)
9. دارا بودن مقاله چاپ شده (الزامی نیست)
10. ارائه پروپزال (حداقل در 12 صفحه)

ح) مدارک لازم برای دوره ی پزشکی تخصصی بالینی-کلینیکال (دستیاری)

1. دانشنامه دوره ی دکتری و ریز نمرات آن
2. مدارک مربوط به نظام پزشکی
3. مدارک مربوط به مجوز مطب
4. مدرک زبان آلمانی (دست کم مدرک زبان B2)
5. مدارک و برگه های مربوط به اشتغال به کار و یا کارآموزی (توصیه میشود)
6. مدارک و برگه های مربوط به فعالیت های علمی-پژوهشی (در صورت موجود بودن مفید است و توصیه میشود)
7. دارا بودن مقاله چاپ شده (الزامی نیست اما توصیه میشود)
8. دانشنامه دیپلم و ریز نمرات آن (الزامی نیست اما توصیه میشود)
9. دانشنامه پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن (الزامی نیست اما توصیه میشود)
10. معرفی نامه از دو استاد
* به مدت یکسال است که اونی اسیست مدارک کاردانی جامع علمی-کاربردی را معادل یکسال تحصیل محاسبه و معادل سازی میکند.

برآمد: اونی اسیست

Share

output_nrpmHy

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*








یک پاسخ برای “شرایط و مدارک لازم جهت تحصیل در آلمان

  1. امنه گفت:

    سلام شرایط بورس دوره دکترا با وجود مدرک زبان و مقاله ای اس ای چطور است؟ رشته های منابع طبیعی و محیط زیست


بازگشت به بالا


output_nrpmHy
output_nrpmHy
Iran
Reportage
Iran
Iran
Iran
Greenmatech
Iran
notruf

     job