job job job job job  job           jobjob    

سی نکته درباره تحصیل و کار در آلمان

تحصیل و کار در آلمان

۱. تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان است.

۲. مدارک دانشگاه آزاد در آلمان معتبر شناخته میشوند و به مانند دانشگاه سراسری ارزیابی میشوند.

۳. رشته های انگلیسی زبان الزاما پولی نیستند.

۴. حداقل مدرک زبان جهت اقدام به پذیرش مشروط (برای رشته های آلمانی زبان) مدرک B1 است.

۵. حداقل مدرک زبان برای رشته های انگلیسی IELTS 6.5 است. ( برای برخی از دانشگاه ها آیلتس 6 کفایت میکند.)

۶. برخی از دانشگاه ها در آلمان دوره ی زبان رایگان ارائه میدهند و برخی برای 6 ماه دوره ی زبان مبلغی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ یورو دریافت میکنند.

۷. در آلمان آزادی تحصیل وجود داشته و شما طبق قوانین میتوانید هر زمان تغییر رشته داده و محل تحصیلتان را عوض کنید.

۸. پس از تحصیل در دوره ی زبان، دانشجو حق دارد برای هر دانشگاهی که تمایل دارد درخواست بدهد.

۹. به منظور ارائه ی درخواست ویزا حتما میبایستی مبلغ ۸۰۰۰ یورو و یا نامه ی تامین مالی از آلمان داشته باشید.

۱۰. نامه ی تامین مالی را تنها یک شهروند قانونی آلمان میتواند با مراجعه به اداره ی خارجی ها تقاضا کند.

۱۱. برای صدور نامه ی تامین مالی میبایستی کلیه ی اوراق هویتی و درآمدی/مالیاتی به همراه فرد مورد نظر باشد.

۱۲. برای سال دوم اقامت در آلمان، دانشجو این امکان را خواهد داشت تا با ارائه ی قرارداد کار (کار ساده ی دانشجویی) ویزای خود را تمدید کند. در اینجا دیگر نیازی به ارائه ۸۰۰۰ یورو نمی باشد.

۱۳. تمامی دانشجویان در آلمان اجازه کار خواهند داشت. (۸۰ ساعت در ماه)

۱۴. حقوق “میانگین” کار دانشجویی ساعتی ۷ یورو است.

۱۵. به منظور تغییر رشته در مقطع فوق لیسانس در آلمان و یا اخذ پذیرشی غیرمرتبط با تحصیلات پیشینتان، میتوانید با شرکت در کنکور همان رشته ی مورد علاقه تان که در آلمان میخواهید تحصیل کنید، موجبات توجیه علمی انتخاب رشته ی جدید خود را برای دانشگاه و سفارت فراهم آورید.

۱۷. هزینه ی بیمه ی درمانی دانشجویی (دولتی) برای دانشجویان زیر ۳۰ سال، ماهانه ۷۸.۵ یورو می باشد. (بیمه ی TK و AOK)
جهت محاسبه ی قیمت و آگاهی از خدمات بیمه

۱۸. هزینه ی بیمه ی درمانی دانشجویی (دولتی) برای دانشجویان بالای ۳۰ سال، ماهانه حدودا ۱۳۷ یورو می باشد. (بیمه ی TK و AOK)

۱۹. هزینه ی بیمه ی درمانی دانشجویی (خصوصی) برای دانشجویان بالای ۳۰ سال، ماهانه حدودا با توجه به نوع تعرفه بین ۳۳ تا ۱۰۴ یورو می باشد. (برای مثال تعرفه ی College Premium بیمه ی Care Concept ماهانه ۵۷ یورو می باشد.)
جهت محاسبه ی قیمت و آگاهی از خدمات بیمه

۲۰. در آلمان هم به مانند ایران، قریب به اتفاق مراکز آموزش عالی برای ترم زمستانی دانشجو پذیرش می کنند.

۲۱. لیست مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در آلمان

۲۲. هزینه ی سفارت جهت بررسی پرونده متقاضی و صدور ویزا ۶۰ یورو می باشد.

۲۳. متقاضیان با بورسیه، معاف از ارائه ی ۸۰۰۰ یورو و نامه ی ضمانت مالی می باشند.

۲۴. هزینه ی Semesterticket) Semesterbeitrag) جهت استفاده ی رایگان به مدت شش ماه از حمل و نقل شهری (در برخی از استان ها شهری و بین شهری) از ۸۰ یورو تا به ۴۰۰ یورو (بنا به تعرفه ی استانی) متغیر است. (پرداخت این مبلغ اجباریست!)

۲۵. آزمون جامع زبان DSH آزمونی الزامی جهت ورود به دانشگاه است. این آزمون را می توان با آزمون زبان انگلیسی IELTS مقایسه کرد. (متقاضی با ارائه ی مدرک قبولی آزمون زبان TestDaf-4 و یا C1 یعنی معادل ۱۲۰۰ ساعت دوره ی زبان، از این آزمون معاف خواهد شد.)

۲۶. متقاضیان با در دست داشتن مدرک زبان مقطع B1 و ارائه ی ریز نمرات حداقل دو ترم تحصیل در دانشگاه های ایران و دیگر مدارک الزامی، می توانند جهت گذراندن دوره ی آموزش زبان DSH زیر نظر دانشگاه در آلمان اقدام کنند. (رجوع به نکته ی شش)

۲۷. متقاضیان با در دست داشتن مدرک زبان مقطع B1 و مدرک پیش دانشگاهی ای که پس از تاریخ ۱۱ دی ماه ۱۳۸۹ صادر شده است (با معدل بالای ۱۵)، بدون نیاز به قبولی در آزمون سراسری می توانند اقدام به پذیرش دوره ی کالج نمایند.

۲۸. دوره ی کالج ۲ ترم (۱۰ ماه) می باشد و به جز درس زبان آلمانی، با توجه به رشته ی تحصیلی ۳ الی ۴ درس تخصصی دیگر نیز در این دوره تدریس می شود که بسیار مفید خواهد بود.

۲۹. شاخه های تحصیلی در دوره ی کالج:
ریاضی (فنی مهندسی، کامپیوتر و…)
تجربی (پزشکی، علوم تغذیه، علوم زیستی-جانورشناسی و…)
انسانی (هنر، زبان و…)
اقتصاد

۳۰. اگر قرارداد کاری به صورت پاره وقت دانشجویی (Teilzeit: Student) باشد بدون هیچ منع قانونی میتوان بیشتر از ۸۰ ساعت کار کرد. به همان میزان افزایش ساعت کاری میبایستی مالیات پرداخت شود.

برگرفت: Uni-assist

Share

output_nrpmHy

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*








2 پاسخ برای“سی نکته درباره تحصیل و کار در آلمان

  1. sarina گفت:

    موافقم، کاملا!!!!….حالا آدم شاید بتونه ، 30 میلیون حدودا واسه سال اول جور کنه ولی بعدش چی……میشه با کار دانشجویی تا حدی هزینه ها تو پرداخت کنی…….من که نمی دونم!!!

  2. Chista گفت:

    اساسا مشکل همون تهیه 8000 یورو هستش وقتی که آدم نمی تونه توی این وانفسا ضامن مالی پیدا کنه.


بازگشت به بالا


output_nrpmHy
output_nrpmHy
Iran
Reportage
Iran
Iran
Iran
Greenmatech
Iran
notruf

     job