job job job job job               job ارزjob job

مهاجرت به المان از طریق سرمایه گذاری

deutsche-flagge-frau

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.

شرایط درخواست اقامت :

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود، شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. ) Business Plan
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو باشد .
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو محسوب خواهد شد.


مراحل انجام کار :


۱ – تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
۲ – تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
۳ – ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
۴ – تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
۵ – حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
۶ – بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد
۷ – با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت ، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از۶ الی ۸ ماه می باشد.

 

 

نوع شرکت :شرکت با مسئولیت محدود GmbH

 

حداقل سرمایه مورد نیاز :۲۵٫۰۰۰ یورو

مدارک مورد نیاز :کپی پاسپورت مدیر شرکت ( Geschäftsführer )
وکالتنامه رسمی به زبان آلمانی
نام شرکت

مزایا ثبت شرکت :دریافت اقامت دائم
تجارت آزاد با سراسر دنیا
افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
استفاده از سوپسیتهای ویژه

مزایای اقامت :استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا

مزایای شهروندی :استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا
زندگی در سراسر اروپا

اطلاعات کلی :پایتخت: برلین                            زبان رسمی: آلمانی
نوع حکومت: جمهوری فدرال         واحد پول: یورو
امید طول عمر: ۸۰٫۱ سال           رشد سالانه جمعیت: ٠٢/ درصد
جمعیت: ۸۲,۴۲۴,۶۰۹نفر

مالیات :
USt. : 19%


 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*









بازگشت به بالا


output_nrpmHy
Reportage
Iran
Iran
Iran
Iran
output_nrpmHy
Greenmatech
notruf

     job